|
|
Kitabın Adı:
Naxçıvan mətbəxi
|
|
Müəllifi:
Azərbaycan Respublikası
|
|
Mövzusu:
Texnika. Texniki elmlər/Yeyinti məhsulları istehsalı
|
|
Nəşriyyat:
Naxçıvan,"Əcəmi" NPB
|
|
Səhifə Sayı:
356
|
|
Dil:
Azərbaycan dili
|
|
Nəşr ili:
2012
|
|
Məlumat:
Kitabda Naxçıvan Muxtar Respublikasında bitən meyvələr, yabanı bitkilər, ədviyyatlar,salatlar, içkilər, mineral sular, şirniyyatlar, turşular, mətbəxdə istifadə edilən qədim qablar və avadanlıqlar haqqında məlumatlar qeyd olunmuşdur.
|
|
Oxunma Sayı: 188
|
|