Ana səhifə
Kitabxana
Elektron kataloq
Media
Bizimlə Əlaqə
Faydalı Linklər
Kitabxana haqqında
İstifadə qaydaları
Xidmətlər
Xəbərlər
Audiofayllar
Videolar
Şəkil qalereyası
-
-
ELEKTRON KİTABLAR
Ətraflı Axtar
AZ
English
Русский
Təbiət elmləri
İnsan və ətraf mühit
Fizika-riyaziyyat
Kimya elmləri
Yer haqqında elmlər
Biologiya elmləri
Texnika. Texniki elmlər
Texnika və texniki elmlər bütövlükdə
Energetika
Radioelektronika
Dağ-mədən işi
Metallar texnologiyası. Maşınqayırma. Cihazqayırma
Kimyəvi texnologiya. Kimyəvi istehsal
Yeyinti məhsulları istehsalı
Ağac texnologiyası. Yüngül sənaye istehsalı. Poliqrafiya istehsalı
Tikinti (inşaat)
Nəqliyyat
Kənd və meşə təsərrüfatı
Kənd təsərrüfatının elmi. Təbii və texniki əsasları
Bitkiçilik
Meşə təsərrüfatı
Bitkilərin mühafizəsi
Heyvandarlıq
Ovçuluq təsərrüfatı. Balıqçılıq təsərrüfatı
Baytarlıq
Səhiyyə. Tibb elmləri
İctimai gigiyena və səhiyyənin təşkili. Gigiyena elmləri
Ümumi patalogiya. Tibbi mikrobiologiya və parazitologiya
Klinik tibb
Daxili xəstəliklər
Yoluxucu və parazit xəstəliklər
Nevropatologiya (sinir sistemi xəstəlikləri) Neyrocərrahlıq
Ginekologiya (qadın xəstəlikləri) Ana və uşaqların mühafizəsi
Tətbiqi tibb sahələr
İctimai və humanitar elmlər
İctimai elmlər bütövlükdə
Tarix. Tarix elmləri
İqtisadiyyat. İqtisadiyyat elmləri
Siyasət. Siyasi elmlər
Dövlət və hüquq. Hüquq elmləri
Hərbi elm. Hərbi iş
Mədəniyyət. Elm. Maarif
Mədəniyyət. Mədəni quruculuq
Elm. Elmşünaslıq
İnformasiya
Xalq maarifi. Pedoqoji elmlər
B/tərbiyəsi və idman
Kütləvi informasiya və təbliğat vasitələri
Kitabxana işi.Kitabxanaşünaslıq. Biblioqrafiya. Biblioqrafiyaşünaslıq
Muzey işi. Arxiv işi
Filologiya. Bədii ədəbiyyat
Filologiya elmləri bütövlükdə
Dilçilik
Folklor. Folklor elmləri
Ədəbiyyatşünaslıq
Bədii ədəbiyyat
İncəsənət
Din
Fəlsəfə elmləri
Psixologiya
Biblioqrafik Vəsaitlər. Məlumat nəşrləri. Jurnallar
Biblioqrafik vəsaitlər (göstəricilər, siyahılar, xülasələr)
Məlumat nəşrləri
Jurnallar
Qəzetlər
Jurnallar
Ən çox oxunan kitablar
Texnika. Texniki elmlər
A
B
C
Ç
D
E
Ə
F
G
H
İ
J
K
Q
L
M
N
O
Ö
P
R
S
Ş
T
U
Ü
V
Y
Z
Müəllifi:
Azərbaycan kulinariyası
Kitabın Adı:
Azərbaycan Kulinariyası Ensiklopediyası
Ətraflı
Oxşarı tap
Müəllifi:
Nəcəfov Cabbar
Kitabın Adı:
Kişmiş və mövüc istehsalının texnoloji xüsusiyyətləri
Ətraflı
Oxşarı tap
Müəllifi:
Musayev İldırım
Kitabın Adı:
Müasir restoranlarda ofisiant və barmen işinin təşkili
Ətraflı
Oxşarı tap
Müəllifi:
Azərbaycan Respublikası
Kitabın Adı:
Naxçıvan mətbəxi
Ətraflı
Oxşarı tap
Müəllifi:
Казаков Евгений, Кретович Вацлав
Kitabın Adı:
Биохимия дефектного зерна и пути его использования
Ətraflı
Oxşarı tap
Müəllifi:
Кощеев Аркадий
Kitabın Adı:
Дикорастущие съедобные растения в нашем питании
Ətraflı
Oxşarı tap
Müəllifi:
Харламова Ольга, Кафка Борис
Kitabın Adı:
Натуральные пищевые красители
Ətraflı
Oxşarı tap
Müəllifi:
Назаров Николай, Гинзбург Абрам, Гребенюк Семен
Kitabın Adı:
Общая технология пищевых производств
Ətraflı
Oxşarı tap
Müəllifi:
Немцова Зинаида, Волкова Нина, Терехова Нелля
Kitabın Adı:
Основы хлебопечения
Ətraflı
Oxşarı tap
Müəllifi:
Максаков Владимир, Дюкарев Виктор, Минько Людмила
Kitabın Adı:
Оценка качества комбикормов
Ətraflı
Oxşarı tap
1
-
2
Bütün hüquqlar qorunur
© 2013