|
Kitabın Adı:
Azərbaycan Kulinariyası Ensiklopediyası
|
Müəllifi:
Azərbaycan kulinariyası
|
Mövzusu:
Texnika. Texniki elmlər/Yeyinti məhsulları istehsalı
|
Nəşriyyat:
Bakı,"Şərq-Qərb"
|
Səhifə Sayı:
168
|
Dil:
Azərbaycan dili
|
Nəşr ili:
2007
|
Məlumat:
Özünəməxsusluğu ilə məşhur olan Azərbaycan mətbəx mədəniyyəti Vətənimizin coğrafi mövqeyi, xalqımızın milli ənənələri, həyat tərzi və s. bağlı tarixən formalaşan xüsusiyyətlərə malikdir.Fotoşəkillərlə zəngin ensiklopediyada Azərbaycan mətbəxinin xalq arasında geniş yayılmış 200-ə yaxın sulu və quru xörək reseptləri,eyni zamanda qəlyanaltılar, turşular, mürəbbələr və digər kulinariya məmulatları haqqında məlumat verilir.
|
Oxunma Sayı: 0
|
|