|
Kitabın Adı:
Müasir restoranlarda ofisiant və barmen işinin təşkili
|
Müəllifi:
Musayev İldırım
|
Mövzusu:
Texnika. Texniki elmlər/Yeyinti məhsulları istehsalı
|
Nəşriyyat:
Bakı,"E.L." Nəşriyyat və Poliqrafiya Şirkəti MMC
|
Səhifə Sayı:
544
|
Dil:
Azərbaycan dili
|
Nəşr ili:
2011
|
Məlumat:
Kitabda müasir restoran və barlarda inzibatçı ofisiant,somolye və barmenlərin işinin təşkili qələmə alınmışdır.Müasir restoranlarda,barlarda istifadə olunan çini,şüşə və metal qablar,mebel və müxtəlif təyinatlı ağlar barədə təlimat verilmiş, həmçinin müxtəlif kulinar məhsullar haqqında,onların hazırlanması qaydalarından söhbət açılmışdır.
|
Oxunma Sayı:
|
|